.

.

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Viiden tähden tyttö



Ehtoota! Olkoon päiväsi täynnä keijupölyä (tai pölyä kirjahyllyssä), glitteriä (tai auringonsäteitä hangella) sekä pinkkejä lohikäärmeitä (tai lohifileetä lautasella)! Sain seuraavan viitoshaasteen seuraavilta uskomattoman hienoilta tyypeiltä, jotka rokkaavat niin että niskakarvat meinaavat lähteä ihosta irti: Cilla, Annika ja Valkoinen Kirahvi. Kiitos paljon! I love you, guys! Se on ulkomaan kieltä ja tarkoittaa, että jalkapohjaani kutittaa, sillä olen Oz-maasta karannut hävytön noita Irene, jonka taikavoimien stimulointikeskus sijaitsee jalkapohjassa. Simbsalabim! Taion teidät kaikki lukemaan Stephen Kingiä hamaan tappiin saakka. Pitäkää hauskaa Via Dolorosalla. Aamen. 

 1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle
 
Paina elämäsi kaukosäätimestä rewind-nappia ja lue hillitön prologi uudestaan. Kiitokset ja linkkaukset löytyvät sieltä kaiken muun höttöheprean keskeltä.


2. Kirjaa tähän viisi blogia, jotka haastat
 
Ovatko kaikki jo vastanneet tähän? Haastan Barack Obaman, Madonnan, Uuden Paavin - nuori kolli taas, eikö totta? - Prinsessa Dianan haamun sekä Pandan. Sen mustavalkoisen karvapallon. Se kirjoittaa aina blogia samalla kun mussuttaa bambua.


3. Toivo, että ihmiset, joille lähetit haasteen, antavat sen eteenpäin
 
Toivo, usko, rakkaus. Siinä vasta kattaus. Ellei sanan säilän tahti tästä kevene, on kiipelissä Irene.


4. Kerro:

Viisi asiaa, joita tarvitsen päivittäin:
 
Samuraimiekkaa (kahvia), laskuvarjoa (kirjaa), yksityisilmalaivaa (liikuntaa), krokotiilinahkaista jakkupukua  (tietokonetta) ja rubiinikylpyä (kissan silitystä).  
 
 

Viisi kirjaa, joita suosittelen muille:
 
Kodin suuri tietosanakirja osat 7-12. Mieletöntä settiä! Ei olisi pahitteeksi, jos lukisit myös nämä hirvittävän synkät ja sielua raastavat teokset: Helen Fielding: Elämäni sinkkuna, Elizabeth Noble: Lukupiiri, Dan Brown: Meteoriitti, Rosetta Kivi: Pomo on pahin, Anni Polva: Otan sinut, äkäpussi.  


  Viisi materialistista (joulu)lahjatoivetta:
 
Koska minulla on jo kaikkea (mm. Titanic, kultainen WC-pönttö ja huvipuisto) en toivo mitään. Paitsi että polkupyörämittari, urheilutoppi, hauska ja värikäs matto, limenvihreä kahvinkeitin sekä Muumi-lakanat ovat juuri päässet loppumaan.


  Viisi paikkaa, joissa haluan käydä:
 
Jensen Acklesin kotona (Pariisi), Jensen Acklesin kotona (Grand Canyon), Jensen Acklesin kotona (Taru Sormusten herrasta vuoret Uusi-Seelanti), Jensen Acklesin kotona (Kiinan muuri) ja Jensen Acklesin kotona (Lontoo ja ai niin, Jensen Acklesin kotona).
 


Viisi adjektiivia, jotka kuvaavat minua:
 
Täydellinen, kaunis, hurmaava, älykäs, rikas (ironinen - kukaan ei ole varmasti huomannut sitä? -, luova, ystävällinen, temperamenttinen, luotettava).


  Viisi lempiruokaani:
 
Mustekalapaisti, etanat, kaviaari, samppanja, härän silmät (kesäkurpitsalasagne, kasvissosekeitto, erilaiset salaatit, kinkkukasviskiusaus, homejuustoananaskalkkunavoileivät.)

  Viisi elämänohjetta:
 
En käytä ohjeita. Niiden lukeminen on turhaa. Digiboksikin asentui ilman ohjeita! (Älä sano koskaan ei koskaan. Omena päivässä pitää lääkärin loitolla. Usko itseesi. Go with the flow. Hymy ei maksa mitään.) 
 
Siinä kaikki tällä kertaa. Viiden tähden tyttö on puhunut. Hauskaa Pääsiäistä!
 

10 kommenttia:

  1. Hihii, ihana Irene, kyllä taas hymy huulilla luin vastauksiasi!
    Hyvää ja rentouttavaa pääsiäistä sinulle, viiden tähden tyttö;-)
    tv. Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kiva kun pistäydyit, Jaana! =D

      Ihanaa Pääsiäisen aikaa (ja toivottavasti paljon suklaamunia joka paikassa)! =D

      Poista
  2. Tulin sanomaan samaa kuin kaima tuossa edellä: hymy suupielissä luen aina näitä juttujasi. Ihania!

    Hauskaa pääsiäistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana tietää, että minun juttujani ymmärretään, eikä ihmetellä, että mikä ihme muija tuo on... =D

      Kuin myös sinulle, mukavaa Pääsiäistä!

      Poista
  3. Olipas tosiaan hauskasti kynäilty, kiitos aamupiristyksestä! :))

    VastaaPoista
  4. Ihana vitostyttö! Riemukasta pääsiäistä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kultsi! =D Sokeririkasta Pääsiäistä! (Minulla on ainakin sellainen tiedossa, rahkapullat, persikkapiirakat, suklaa, here I come! =D)

      Poista
  5. Mahtavia vastauksia, hymyhuulilla luin kynäilyjäsi. :)

    VastaaPoista