.

.

torstai 2. toukokuuta 2013

Ken on heistä kaikkein onnekkain?Siinä se on. Graalin malja. Salaisuuksien kammio. Kulta-aarre sateenkaaren päässä. Vain yksi voittaja. Koska olen perinteitä vaaliva ihminen, vanha kunnon paperilapputekniikka osoittautui parhaimmaksi vaihtoehdoksi ratkaista voittaja. (Perinteet kunniaan! Luen yhä sanomalehtiä vuodelta 1987. Joulukuusen pitää olla pihalla juhannukseen asti ja juhannusvihdan pitää roikkua portin pielessä jouluun asti.)  Kunpa olisitte voineet nähdä, kuinka täydellisyyttä hipova suoritus tuo arvonta oli! Koko maailma seisahtui tuolla hetkellä; linnut hiljentyivät, muurahaiset jähmettyivät pikkuruisiksi, mustiksi patsaiksi ja ihmiset, oi ihmiset, miettivät, mihin he juuri menettivät kaksi sekuntia elämästään, koska nuo sekunnit katosivat heidän tietoisuudestaan mystisesti.      

Virallisena valvojana arvonnassa toimi Miaukkis Kisslander. Hän on hyvin tarkka julkisuuskuvastaan, joten hän ei halunnut esitellä kuvassa muuta kuin maagisia tassujaan. Ja voittaja on.... Rummun päristystä, hervotonta liikehdintää, stressipallon puristusta, pientä yökkäilyä paperipussiin, albatrosseja vatsan pohjalla ja kaikkea muuta mukavaa...Annami! Onneksi olkoon, Annami! Konfetteja, serpentiinejä, ilmapalloja, glitteriä ja keijupölyä lentää ilmassa kuin hyttysiä sysimetsän ainoan rapakon päällä! Hurraa! Kerrassaan upeaa! Annamilla on hieno blogi täällä.

Suuret kiitokset kaikille ihanille osallistujille. Tämä oli todella kivaa; uusi arvonta siintää jo mielessä. Sen voisin järjestää esimerkiksi tietyn lukija- tai klikkausmäärän täyttyessä. Kiitos, kiitos ja vielä kerran kiitos!

11 kommenttia:

 1. Onnea Annami!

  Välitä suukkoja viralliselle valvojalle ;)

  VastaaPoista
 2. Meinasin ensin kirjoittaa tähän hyvin aikuismaisesti monta kertaa pronominin minä ja monta huutomerkkiä perään, mutta leikin nyt vähemmän lapsellista, joten tyydyn vain sanomaan: jee! :) Ilmeisesti minä voin nyt ahdistella sinua sähköpostin muodossakin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unohdin kommentoida virallisen valvojan tassujen suloisuutta. Lisäksi minäkin lähetän pusuja hänelle, hyvin valvoi. :)

   Poista
  2. Virallisen valvojan tassut ovat suloisuusluokan aatelia... =D Pusut menivät perille, ja hän kiitti kehuista. =D

   Onnea vielä kerran!

   Poista
 3. Onnea :)

  Silitykset viralliselle valvojalle (jes, näin virtuaalisesti ei tule edes allergiaoireita!)...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silitykset ovat saapuneet kohteeseensa. Silitysten vastaanottaja viestitti, että hän on niin harvinaislaatuinen kissa, ettei aiheuta kenellekään allergiaoireita. =D

   Poista
 4. Onnitteluita Maagisen ilmapiirin vallitessa valitulle ANNAMILLE!


  Sul on hauskat jutut ;))))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Bikke. Toivottavasti viihdyt jatkossakin (hölmöjen)juttujeni parissa. =D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Eikö vain olekin?! Meidän ikivanhalla Miaukkiksella saattaa olla maailman kissahistorian kaikkien aikojen hienoimmat tassut. =D

   Poista