.

.

keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Kaksi vuotta armotonta menoa! (Arvontaa!)Hyvät ihmiset (erityiskiitos niille ensimmäisille faneilleni siellä Mongoliassa), kiitos ja kumarrus, että olette jaksaneet viettää kanssani aikaa kirjojen ihmeellisessä maailmassa viimeiset kaksi vuotta. Blogini täytti kaksi vuotta jo huhtikuun puolessa välissä, mutta olen ollut:

a) (muka) kiireinen
b) laiska
c) tuota, siinä ne syyt taisivat olla.

Mutta (muka)kiireinen ja laiska! Se on paha yhdistelmä! Silloin ei pysty muistamaan/keskittymään/saamaan mitään aikaiseksi. Hätä ei ole tämän näköinen, eikä minkään muunkaan näköinen, sillä nyt on aika hoitaa pois syntymäpäivähulinat. (Oooh, kuulen, kuinka juhlitte siellä itseänne tainnoksiin! Mikä serpentiinin määrä! Mikä kuohuviinin ja limonadin määrä! Mikä naurun ja ilon määrä!) Ja se tarkoittaa tietenkin arvontaa! Wuhuuu!

Ennen arvontaan paneutumista minun täytyy hämmästellä sitä, että olen yhä täällä markkinoilla, kirjablogikojujen sekamelskassa mukana, kaksi vuotta blogini perustamisen jälkeen. Täällä minä edelleen pidän kojuani pystyssä, sitä huteraa ja kenoa, jonka repalainen kangaskatto lepattaa tuulessa, markkinakentän nurkassa, ehkä vähän syrjässä, ja toivon, että joku piipahtaa luonani, vaikka olenkin tällainen oman tieni kulkija. Minä tarjoilen sitä sun tätä, enimmäkseen sitä (Kingiä ja ulkomaisia herkkukasseja) ja vähemmän tätä (kotimaisia herkkukasseja.) Mutta täällä ollaan ja ihanaa, että käytte luonani! Kiitos, kiitos, kiitos! 

Myönnän, että varsinkin viime aikoina olen kärsinyt pienoisista motivaatio-ongelmista blogin pitämisen suhteen. Lukeminen kulkee tietysti mukanani joka päivä, sen kanssa ei ole ongelmia, mutta välillä kirjan arvostelu lukemisen päätteeksi on tuntunut pikkuiselta pakkopullalta tai muuten nihkeältä. Suurin syy tähän on se, että olen panostanut muuhun kirjoittamiseen paljon viime aikoina, ja se tavallaan syö näitä blogikirjoituksia. Jopa blogin lopettaminen on käynyt mielessäni, ei kovin vahvana ajatuksena, mutta käynyt kuitenkin. Silti, blogimarkkinoilla on niin paljon mukavia ihmisiä, että toistaiseksi olen oikein mielelläni mukana. Tällaista elämä on, aina ei ole hauskaa, ei edes joka päivä, mutta sitä varten täällä elämän suossa tarvotaan, että päästään taas kerran kiipeämään sinne hauskuuden mättäälle. Kun aloitin blogin, ajattelin, että jätän blogin yhdessä sormen naksautuksessa, mikäli se kyllästyttää tai tuntuu velvollisuudelta. Niin pitkällä ei toki olla, että olisin kyllästynyt tai että harrastus olisi muuttunut velvollisuudeksi. Tämä on kaikesta huolimatta kivaa puuhaa! Vielä kun saisin kitkettyä itsestäni pois liiallisen täydellisyyden tavoittelun - ei sillä, että olisin koskaan saanut aikaiseksi mitään täydellistä - niin asiat sujuisivat osaltani rennommmin.

Mutta nyt niihin palkintoihin! Tällaisilla pikkujutuilla ajattelin teitä lahjoa:


Korteilla ja tarroilla! Kortit voitte lähettää vaikka itsellenne ja tarrat voitte liimata jonkun otsaan. Ai että, kyllä perhostarra otsassa aina päivän pelastaa!

  
Sekä suklaalla (tietenkin, siis jos maltan olla syömättä sitä itse) ja muistilappulehtiöllä! Lehtiön takana on magneetti, joten sen voi kiinnittää jääkaapin oveen, tai vaikka sellaiseen puolisoon/lapseen/ystävään, joka sattuu olemaan hyvin vetovoimainen. (Kuten esimerkiksi minä.)

Tämä ruhtinaallinen setti lähtee kokonaan yhdelle onnelliselle voittajalle! (Ou jea, pidetään homma positiivisena.) Osallistukaa siis sankoin joukoin ja levittäkää arvonnan ilosanomaa haluamallanne tavalla! Kommentoimalla pääsee mukaan arvontaan. Jos olet lukijani/liityt lukijakseni saat kaksi arpaa, muussa tapauksessa yhden. (Muista jättää nimimerkkisi siinä tapauksessa.) Arvontaan osallistuminen päättyy  

sunnuntaina 18.5.2014 kello: 23.59.

Hip hei ja onnenpotkuja kaikille!

PS. Kirjapostaus on tulossa... hmm... ehkä loppuviikosta. Loppukuusta. Loppuvuodesta. Loppuelämästä. Jossain niillä main. On sellainen paksukainen ollut taas luvun alla, että huh huh! 

  

    

83 kommenttia:

 1. Hei oikein hyvää vuosipäivää blogille! :D Ihana päivitys! Osallistuisin arvontaan oikein mielelläni, noita tarroja ei koskaan voi olla liikaa. Saati sitten suklaata!
  Saan siis kaksi arpaa, koska olen lukijasi? Nice. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Kyllä, kaksi arpaa sinulle, suklaata ei todellakaan voi olla koskaan liikaa. =D Arpaonnea!

   Poista
 2. Onnea, Irene ♥ Vieläkin muistan blogisi nimen väärin eli Kingiä, kahvia ja t....a;)

  Älä välitä: Minulla on koko tämän vuoden ollut se ongelma, että lukisin mieluusti, mutta en aina saisi kirjoitettua. Yksi paksukainen on nyt kokonaan kirjoittamatta ja ihan toisenlainen kirja vie nyt.

  Ei mitään lopettamiasia vaan breikkejä ja välillä telakalle 'huoltoon'!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, Leena. I <3 you. (En muista enää, miten tuo oikea sydän tehtiin.) Hih, kunhan blogin nimi on sentään sinnepäin... =D Niin kai se menee, vähän kausittain tämä blogihomma, välillä takkuaa... Onnea arvontaan!

   Poista
 3. Onnea Irene blogillesi! Oioioi, kahden arvan voimin olen jo kädet ojossa korteille ja suklaalle ;)

  Joskus bloggaaminen tuntuu tosiaan melkein ylitse pääsemättömältä. Onneksi se ei ole pakollista, vaan meidän ihana harrastuksemme! Joskus vain kyllästyttää ja pitää keksiä jotain uutta. Kuvaisitko seuraavan arviosi meille videona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anni! Arpaonnea sinulle!

   Totta, ei ole pakollista, harrastusta vain, mutta kyllä kai sitä tulee muidenkin harrastusten kanssa (kai) joskus vähän samoja fiiliksiä. Oooh, video olisi kyllä karmeaa! Siis minun tekemänäni. Kaikki varmaan järkyttyisi minkälainen olen, jos pääsisin ääneen. =D

   Poista
 4. Onnea 2 veelle! Ehkä pientä uhmaa pinnassa? ;)

  Tällä kertaa en osallistu arvontaan, vaikka palkinnot houkuttavia ovatkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Niin, eikös sitä kaksivuotiailla ole jo sitä uhmaikää?! "En haluu!" =D

   Poista
 5. Synttärionnittelut! Tämä on ihanan veikeä blogi, toivottavasti bloggausinto ei nyt vallan häviä jonnekin. Lukijaraadissa ollaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Eiköhän se taas tästä, varsinkin sitten kun olen saanut noita muita kirjoitusjuttuja vähemmälle. =D Onnea arvontaan!

   Poista
 6. Onnittelut mukakiiriselle blogille! ;)
  Minäkin toivon, että blogisi jatkaa eloaan ja oloaan, vaikka sitten vähän harvemmin päivittyisikin. :)

  Kaksi arpaa, koska suklaa kiehtoo aina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei tämä blogi nyt ihan justiinsa kuihdu. Hope so. Onnea arvontaan! =D

   Poista
 7. Onnea 2-vuotiaalle blogillesi! Osallistun mielelläni kahdella arvalla arvontaankin (arpaonnen sattuessa kohdalle: nämä varmaankin mahtuvat postiluukusta, sillä saatan olla hieman rampa tulevat pari viikkoa? no, ei sillä niin väliä, sillä onneksi on poikaystävä, joka saa sitten toimia juoksupoikana)!

  Minulla taas tökkii tällä hetkellä itse lukeminen! On paljon muuta puuhaa ja ajateltavaa enkä oikein osaa keskittyä kirjan äärelle. Onneksi tiedän, että se on vain väliaikaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos. Hmm, uskoisin, että mahtuvat, mutta laitahan poikaystävä juoksemaan tarvittaessa asioille. =D Arpaonnea siis!

   Oih, toivottavasti lukeminen aukeaa! Minulla ei oikeastaan juuri koskaan töki lukeminen, ei edes silloin, kun kirja on pitkäveteistä sorttia (kuten nyt), vaan tahkoan eteenpäin pää pystyssä. Ajattelen, että kyllä se seuraava kirja on taas mukaansa tempaavampi. En muista milloin olisi mennyt päivä, etten olisi lukenut yhtään. Varmaan monta vuotta. =D

   Poista
 8. Onnea kaksivuotiaalle! :)
  Toivottavasti blogisi on pystyssä vielä monen monta vuotta. :)
  Mukana arvonnassa kahdella arvalla.

  VastaaPoista
 9. Onnea Blogille ja erityisesti sen sujuvasanaiselle ja hauskalle kirjoittajalle.

  Kriisejä tulee ja menne, mulla tulee ihan juuri nyt kolme vuotta täyteen ja monen monta bloggauskriisiä on käyty läpi. Välillä homma maisuttu, välillä ei. On myös muita hommia (mikä muka on tärkeämpää kuin bloggaaminen?), jotka vievät blogilta aikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, kiitos ihana Jaana.

   Niinpä, jospa tämäkin kriisi tästä helpottuu, ja uskoisin kyllä, ehkä tosiaan keksin jotain uutta (tai sitten en) ja virkistävää. =D Minullakin tosiaan tuo muu kirjoittaminen syö nyt blogipuolta, ei tällä pelkällä blogilla kirjailijaksi päästä! =D Arpaonnea!

   Poista
 10. Onnea blogillesi.

  Se on todella omaperäinen ja minusta erittäin hauska ja elävä ja juttuja on ilo lukea..

  (en osallistu arvontaan :)

  VastaaPoista
 11. Mukana yhdellä arvalla ilman muuta. Onnea blogille. Sofia chipmunk@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Onnea! Yhdellä arvalla mukana tavoittelemassa kivaa palkintoa. annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. Onnittelut blogillesi. Ymmärrän motivaatio-ongelmat - en ole jaksanut kirjoittaa kirja-arvioita aikoihin mutta en ota paineita. Anyways sinulla on kiva kirjablogi, joten jospa joskus tulisi motivaatio takaisin :) Minäkään en nyt osallistu arvontaan. Karsastan kaikkea mikä liittyy sanaan love kun love-elämä on pilalla ja tuossa tikkarissa on sellainen, äää, en kestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Uskoisin, että helpottaa, ja kuten sanoit, en minäkään ota paineita. Voi että, tämä suklaa LOVE on omistettu nimenomaan kirjallisuudelle! =D

   Poista
 14. Onnentoivotukset! Kahdella arvalla osallistun.

  VastaaPoista
 15. Kaksi-vuotiaalle blogillesi hurraahuudot, blogimme ovat samanikäiset. Tsemppaukset myös kirjoituskiireille :) Kahdella arvalla mukana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos, muistelinkin, että olemme about samanikäisiä. Ja kiitos tsempeistä, niitä tarvitaan aina. Arpaonnea! =D

   Poista
 16. Onnea taaperolle! Ellen ihan väärin muista, olen ollut mukana menossasi melkein blogisi alusta saakka - tai sitten en. Muistelisin kyllä, että kyllä :D

  Joskus tulee minullekin noita enpä jaksaisi tuostakaan kirjasta mitään kirjoittaa, mutta silti kirjoitan. Voihan sitä joskus vaikka vaan muutamalla sanalla mainita. Yleensä kuitenkin ilolla räpellän jonkun mietteen kasaan. ;)

  Arvonnassa mukana kahdella arpasella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voi olla, että olet ollut mukana alusta asti, iso kiitos siitä. =D

   Niin, minulla on just sitä ärsyttävää täydellisyyden tavoittelua, että joka kirjasta pitää kirjottaa vähintään romaani, että sen tekstin voi julkaista. =D Mutta kuten jo yllä mietin yhdessä vastauksessa, niin ehkä kokeilen jotain uutta. Tai sitten en, hah hah, tod.näk. vaihtoehto!

   Onnea arvontaan! =D

   Poista
 17. Onnea blogille! :) yhdellä mukana kivassa arvonnassa :) t. Saya sayav@hotmail.fi

  VastaaPoista
 18. Onnea kaksivuotiaalle blogille! :) Tämä on vallan mukava kirjablogi, ja yllätyin, että vasta kaksivuotiasko se on, tuntuu että tämä on ollut täällä aina kun olen täällä blogimaailmassa itsekin pyörinyt!

  Ihania palkintoja hyvillä käyttöohjeilla, osallistun kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, minä olen vähän kuin purkka kengänpohjassa, ainahan se on ollut siellä... =D Jep, pitää olla tarkat käyttöohjeet mukana. Ettei tule lakisyytteitä tai jotain. Onnea arvontaan! =D

   Poista
 19. Runsaasti onnea 2-vuotiaalle Kingiblogille! Sinun blogitaipalettasi on ollut ilo seurata ja juttujasi lukea, älä vaan jää pois!! Itse olen ollut omalla kirjablogillani hieman yli kaksi vuotta mukana joten samoissa mennään ja samantapaisia fiiliksiä itsellänikin käynyt mielessä. En osallistu arpajaisiin tällä kertaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon. Ehkä tämä on jokin kaksivuotiskriisi?! Kyllä me tämä selätetään! =D

   Poista
 20. Hassunhauska palkinto sinulla. Jos voitan, voin lätkäistä sen perhostarran vaikka otsaani :D Ja tolle muistilappulehtiölle olisi käyttöä myös, sitä en lätkäisisi otsaan, vaan juuri loppuneen tilalle jääkaapin oveen.
  Kahdella arvalla mukana.
  Niin ja onnea leikki-ikään ehtineelle blogille!
  pauleceb(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mukava kuulla, että palkinnot tulisivat tarpeeseen. =D Onnea arvontaan!

   Poista
 21. Onnea hurjan paljon! :). Osallistun kahdella arvalla, Kiitos!
  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 22. Onnea 2-vuotiaalle! Mukaan yhdellä arvalla =)!
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 23. Onnea :)
  Mukana yhdellä arvalla.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 24. Onnea upealla kaksivuotiaalle :)

  Huh, blogimaailmaan jäisi iso kolo jos sinä lopettaisit, joten toivottavasti into ja tsemppi ja motivaatio löytyvät (ovat varmaan menneet kevätlomalle, josta palaavat entistä innokkaampana). Sitä paitsi pitäähän Kingillä olla useampia suomalaisia liputtajia ;) Kahdella mukana, en voi vastustaa suklaata enkä myöskään tarroja tai muistilappuvirityksiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Juu, lomalla ovat tainneet olla, ehkäpä ne sieltä pikkuhiljaa kotiutuvat. Se on kyllä totta, että pitää meitä Kingin liputtajia olla täällä, murrrr, varmaan sanoisi itse herra Kingikin, jos kuulisi minun mietteistäni. =D Arpaonnea Villis, hyvä, että ovat vastustamattomia juttuja! =D

   Poista
 25. Onnea kaksivuotiaalle! ♥ Luulin muuten blogiasi vanhemmaksi, se on jotenkin sen oloinen kuin se olisi ollut blogistaniassa aina. Jäisin kaipaamaan sitä, jos yhtäkkiä katoaisit maan päältä.

  Säikähdin hetkeksi, että enkö olekaan blogisi lukija, mutta onneksi tämä oli väärä hälytys, eli kahdella mukana. :) Suklaa, kissat ja tarrat kolahtavat. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi että, kiitos. <3 Minä olen katsos blogimaailmassa se, joka vaikuttaa ikäistään vanhemmalta, kun taas in the real world minä olen se, joka vaikuttaa ikäistään nuoremmalta. =D

   Suklaa ja kissat ovat parhautta! Ja tarrat! Suklaa euroviisuiltaa varten - check - kissa euroviisuiltaa varten - check! Kaikki siis hyvin! =D Arpaonnea!

   Poista
 26. Onnea muruseni <3 tietysti olen arvonnassa mukana! Ja et nyt edes harkitse täältä häipymistä, blogisi on vailla vertaa. Tiedän kyllä tunteen, koska olen monesti ollut laittamassa pillit pussiin... Täällä sitä kuitenkin, edelleen hillutaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, love! En minä nyt aivan tosissaan ole (vielä ainakaan) harkinnut lopettavani, mutta ajattelin vähän tuoda asiaa esille, että jos joskus on hiljaisempaa, niin on vähän taustoja asialle. Sitä paitsi, tein tänään ihqun (?) kirjalöydön kirjakaupasta halvalla, oi että, siitä haluan tietenkin päästä kertomaan sitten kun on sille aikaa! =D Ihanaa, että sinäkin olet yhä täällä! Ja onnea arvontaan!

   Poista
 27. Piti suoraan merkitä, että kaksi arpaa tietenkin, kun olin ihan varma lukijastatuksestani. Sen verran usein täällä tulee käytyä. Sitten tarkistin...
  Mutta nyt olen siis lukija ihan virallisesti listallakin eikä vaan muuten.
  Onnea kaksivuotiaalle blogille!

  VastaaPoista
 28. Onnea kaksivuotiaalle! Minustakin tuntuu että olet ollut täällä aina ja toivottavasti aina oletkin! :) Kahdella arvalla jännäämässä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos, kiitos, ja tervetuloa mukaan arvontaan ja onnea matkaan! =D

   Poista
 29. Voi onko blogi oikeasti vasta kaksivuotias? Jotenkin ajattelin sen olleen täällä aina? (ehkä se onkin ollut täällä aina ja yrität vain harhauttaa, ehkä blogisi onkin Stephen Kingin uusimman kirjan riivattu internetsivu, joka... O.o').

  Minusta taukoja saa pitää, eikä blogista kannata murehtia. Lukijat tuskin katoavat tästä mihinkään, mutta mieli on tärkeä pitää vireänä. Olisi kuitenkin sangen ikävää jos lopettaisit kokonaan. Tulen postauksistasi aina niin hyvälle tuulelle. ;)

  Onnea siis vuosipäivän johdosta! (oli blogi miten vanha tahansa oikeasti)

  Ja koska tarroja ei voi olla koskaan liikaa, osallistun minäkin kahdella arvalla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, kaksi vuotta ja rapiat, muistan yhä selvästi kun kirjoitin ensimmäistä postaustani (inhoan muuten sanaa "postaus", pitäisi varmaan avautua tästä joskus enemmän) tuona maailmanlopun vuonna 2012... (Ei muuten tullut maailmanloppu. Jos siellä on joku, joka ei sattunut sitä huomaamaan.) =D Niin, kuka tietää, hmm, salaperäinen Irene, juu juu, ehkä minä olen tosiaan ollut täällä always and forever.... Oikea ikä saattaa olla jotain kahdensadan ja kahden miljardin väliltä. Minä olin täällä jo ennen internettiä. =D

   Sanoisinko että blogin laitto hattuhyllylle lopullisesti on käynyt ehkä 50%:n vahvana mielessä, eli vielä ollaan kuitenkin turvallisen kaukana oikeista lopettamispäätöspuuhista. Ja ihana kuulla, että saatan höpöttelylläni saada hyvällä tuulelle. <3 Kyllä minä ehkä jotain virkistävää, erilaista, jotain kaipaisin blogiin, mutta ei ole ainakaan vielä tullut mitään ihmeempää mieleen. Katsellaan, näillä mennään toistaiseksi. =D

   Ja kiitos onnentoivotuksista, ja arpaonnea! =D

   Poista
 30. Onnea vuosisadan viihdyttävimmälle kirjoittajalle, siis sinulle Irene;-) Sinun blogisi erottuu muista kirjablogeista edukseen että olet 110%:n aito, rehellinen ja niin hykerryttävän hyvä kirjoituksinesi. Siinä "sivussa" kuitenkin tuotat napakkaa ja suoraa tekstiä ja pystyt "myymään" kirjan kuin kirjan jollekin lukijallesi. Siis älä vain harkitsekaan lopettamista, mistä minäkään ne lukuvinkkini muuten noukkisin?!

  Ihanaa viikoloppua sinulle, ruusuja ja Euroviisufiilistelyjä!

  ps. ja tietenkin haluan osallistua arvontaa..kuka nainen nyt voisi vastustaa tuollaista settiä;-)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos, kiitos paljon, huh, mitä sanoja, ihan punastuttaa. Miten päin tässä nyt olisi. =D Juu, eiköhän tässä toistaiseksi mennä eteenpäin. Kai. Katsotaan mitä kesä tuo tullessaan.

   Kiitos viikonlopputoivotuksista, sinulle myös kivaa Euroviisujen jälkeistä elämää (onko sitä? hän pohtii)! =D Viisuthan meni aikasta hyvin, ja vaikka oma suurin suosikkini ei voittanutkaan (Armenia!), olen kyllä tyytyväinen ihanaan Conchitaan! <3

   Onnea arvontaan!

   Poista
 31. Onnea, sinulla on todella mielenkiintoinen blogi! Kahdella arvalla osallistun.
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 32. Onnea ihanalle blogille ja sen pitäjälle! :) Kahdella arvalla mukana.

  VastaaPoista
 33. Sylikaupalla onnea kaksivuotiaalle! Toivottavasti et katoa kokonaan linjoilta. Sinun postaukset ja persoonallinen tyyli kirjoittaa ovat olleet monen päivän piristys. :)

  Tällä kertaa en osallistu arvontaan vaikka joudun pyyhkimään kuolaa näppäimistöltä. :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ihanuus! Kyllä tällaiset mukavat tsemppaukset motivoivat jatkamaan. =D

   Poista
 34. Onnea! Samassa ikäluokassa pyöritään. Kaksivuotissynttärini hujahtivat ohitseni huomaamattani. Muutenkin mietin, onko blogissani edes mitään juhlimisen aihetta vai olisiko parempi pukeutua säkkiin ja heittää tuhkaa päälleen... Anyways, toivottavasti et lähde bloggauksessa pakkopullalinjalle, vaan säilytät ilon ja innostuksen! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, ollaan samiksia! =D Ja kiitos. Äläs nyt, juhlat vaan pystyyn, jos kerta minäkin masistelija täällä... =D Jospa se suurin ilo ja innostus taas löytyisi! Arpaonnea!

   Poista
 35. Onnittelut blogille ja pitkää ikää :)))
  Mukava on aina lukasta! Yhdellä mukana!
  T.Arja.
  arja.katariina@ hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Onnea 2-vuotiaalle! Blogisi on tullut taaperoikään, mutta toivottavasti uhmaikä ei iske ;)
  Kahdella arvalla mukana
  janttarainen@luukku.com

  VastaaPoista
 37. Yhdellä arvalla tavoittelemassa upeaa palkintoa! Kiitos myös ihanasta blogistasi :)
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Onnea blogille! Kuuluuko tuo kuvan sininen kissakorttikin(?) mukaan arvontapakettiin. On ihana...
  Kahdella arvalla mukana
  kristapasm(at)gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä kuuluu, se on toden totta ihana kortti! =D Onnea arvontaan!

   Poista
 39. Onnea hurjan paljon ja hyvää kesän odotusta! :)

  yhdellä mukaan.

  terveys1 (at) wippies.fi

  VastaaPoista
 40. Kesämielellä ja vesi kielellä voittoa metsästämässä.
  Yhdellä arvalla mukana
  nellakos(at)gmail.com

  VastaaPoista
 41. Mukana arvalla
  sampsapie(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 42. Arvontaan osallistuminen on päättynyt. Kiitos kaikille osallistujille!

  VastaaPoista